Tijd voor een update

Na zestien jaar vrijwel elke dag een blog is het hier opeens stilgevallen.

De reden is  dat wij afschuwelijk nieuws hebben gekregen. Elf jaar geleden ben ik behandeld voor Baarmoederkanker . Het was nu zolang geleden dat het helemaal naar de achtergrond was geschoven tot ik opeens erg benauwt werd.

Het blijkt dat er nu toch uitzaaiingen zijn. Ik krijg nu een behandeling en we proberen toch zoveel mogelijk de natuur in te gaan. Het bos en de heide geeft mij enorm veel rust. We zijn ontroerd door alle hulp die we krijgen.

Onverwacht komen er zomaar vrienden een maaltijd brengen. Lieve vriendin Jolanda deelt haar huishoudelijke hulp met mij. Tanja schenkt mij een plaid voor als het frisser wordt.

Vrienden Piet en Ria komen uit Velserbroek met flessen bramensap en een warme voetenzak voor in de rolstoel die we gekregen heb van Annette.

De kinderen zijn een enorme steun. De camera blijft even ongebruikt maar het bloed kruipt war het niet gaan kan dus ik fotografeer met de Samsung telefoon.

 

 

41 gedachten over “Tijd voor een update

 1. Lieve Eveline,

  Ik was nog zo blij met je lieve reactie op de foto van mijn moeder en nu lees ik dit en weet even niet meer wat ik moet zeggen. Ik hoop dat je nog lang zult kunnen blijven genieten van de vele, vaak kleine dingen die het leven de moeite waard maken. En het is goed dat je je omringd weet door familie en vrienden die om je geven en van je houden.

  Ik denk aan je,
  Ed

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Eveline, wat fijn dat je zoveel steun krijgt.
  Zelfs vanuit je rolstoel lukt het je nog om mooie foto’s te fliepsen met een ‘simpele’ telefoon.
  Ik hoop dat de behandeling snel aanslaat en dat je nog vele mooie jaren met je Nikon in de weer bent.
  Heel veel sterkte voor jullie beide,
  Liefs Marjolein

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Eveline, wat fijn dat als het noodlot toeslaat er zoveel mensen zijn die letterlijk en figuurlijk een warme deken om jullie heen slaan. Koester je in deze helende warmte samen en in het licht en de kracht die mensen jullie toestralen! Ik vond het zo fijn om vandeweek even bij jullie te zijn. Toen ik zo genoeglijk naast je zat in je ‘boudoir’ met poes en hond kreeg ik een heel rustig gevoel. Ik weet zeker dat je er ook deze keer weer bovenop komt. Dat vieren we dan door er even lekker een dagje op uit te gaan, je weet wel waarheen…..Dikke krachtknuffel voor jullie allebei, jullie doen het fantastisch!😘😘😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Eveline, heel veel sterkte. Wat een vervelend nieuws en wat is het toch een rotziekte. We leven met je mee in Bovenkarspel en ook met Ton. Het zal voor hem ook erg moeilijk zijn, maar ik weet ook dat hij er altijd voor jou zal zijn. Liefs en groetjes van Kees en Marianne.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ook ik word even stil… Er kwam maar een woord bij mij omhoog en dat zal ik hier niet neerzetten. Lieve Ton en Eveline, ik wens jullie heel veel kracht en sterkte en geef jullie beiden een hele dikke knuffel. Heel veel liefs!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jemig wat een naar bericht.
  Wens jou, Ton, jullie kinderen en anderen die je lief zijn heel veel sterkte.
  Wat fijn dat er daarnaast zoveel vrienden zijn die er voor jullie zijn.
  Alle goeds Connie

  Geliked door 1 persoon

 7. Eveline wat een naar nieuws, gelukkig heb je heel veel mensen die voor je klaar staan.
  Het zal niet makkelijk zijn maar geniet van de mooie momenten.
  De natuur is een krachtige heel meester, ik kan je alleen maar heel veel kracht liefde en sterkte toe wensen.
  Want woorden schieten te kort, Erica

  Geliked door 1 persoon

 8. Potverdrie Eveline. Laat dat nou vanmorgen even door mijn hoofd zijn geschoten. Dat is niet mals. Ik dacht nog zo… onzin. Maar nee. Heel ellendig en ik hoop dat je er goed doorheen gaat komen. Ik wens je heel veel stetkte, beterschap en veel liefde om je heen. Hou je meis!

  Geliked door 1 persoon

 9. om te beginnen foto 2

  en dan die rot ziekte kanker of eigenlijk is elke ziekte naar, alleen gaan er ook zoveel jonge mensen dood aan kanker en laten we wel zijn wanneer ben je nu klaar met leven wij nog lang niet toch.
  Maar ja daar wordt niet naar gevraagd red je er maar mee kom er maar klaar mee.
  Ik zou zo graag woorden van troost willen schrijven maar ik heb ze niet.
  Ik wens jou, je man, en iedereen die van je houd heel veel sterkte

  Geliked door 1 persoon

 10. Goh Mussie…… zo zijn we elkaar uit het oog verloren en zo hoor ik ineens dat je zo heel erg ziek bent…
  ik hoop dat jij mussie, de kracht vind om opnieuw te vechten tegen je kanker, je bent een sterk mens en haalt overal kracht uit, dat zie je aan je foto’s, laat je niet inpakken hé, ik wens je heel veel sterkte, samen met Ton,
  een dikke welgemeende knuffel,
  xxx

  Geliked door 1 persoon

 11. Hey Eveline,
  Hoog tijd om hier weer eens om het hoekje te kijken. Hopelijk slaat de behandeling aan, veel meer kan een mens in eerste instantie niet doen. Het is in elk geval goed om te lezen dat je de nodige steun hebt van je dierbaren en geliefde vrienden daar omheen. Liefs en heel veel kracht en sterkte gewenst vanuit Fryslân.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik was zo weg van de blog, door allerlei perikelen, dat ik dit niet eens gelezen heb. Nu wel. Ik hoop dat je inmiddels wat beter bent en dat ze die rot kwaal in bedwang kunnen houden. Fijn dat er zoveel opvang is voor jullie. En ook fijn dat je zo geniet van de natuur.

  Geliked door 2 people

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s