Vrijwilliger(s) van het jaar

Ton ging zaterdagavond 7 december in zijn eentje naar de vrijwilligersavond in theater de Kappen. Wij waren genomineerd voor de titel vrijwilliger van het jaar. Tot onze grote verrassing bleek dat de raad ons unaniem gekozen heeft.
Op de website van de gemeente Haaksbergen staat:

Vrijwilliger van het Jaar
Overal duikt dit tweetal op, steevast gewapend met microfoon en camera: Eveline en Ton Lenderink. Voor RTV Sternet maken ze de mooiste reportages over actualiteiten en bijzonderheden in hun eigen woonplaats. Sport, diamanten bruidsparen, gebeurtenissen op het gemeentehuis, muziek. Ook het montagewerk is top. Heel het dorp én omstreken heeft kunnen genieten van hun film- en interviewtalenten. Ook voor de plaatselijke fotobiënnale verrichten ze heel wat werk. Team Lenderink was zaterdagavond helaas niet compleet. In z’n eentje nam Ton de prijs in ontvangst. Hij liet weten dat ze hun prachtige vrijwilligersloopbaan abrupt hebben moeten beëindigen omdat Eveline ernstig ziek is. Dat leverde hem een hartverwarmend applaus op.

16 gedachten over “Vrijwilliger(s) van het jaar

 1. Dit lijkt me een zeer terechte keuze van de jury. Als er een koppel is dat zich al jarenlang met hart en ziel voor de gemeenschap heeft ingezet dan zijn jullie het wel met je werk voor RTV Sternet en de tweejaarlijkse Fotobiënnale.
  Van harte gefeliciteerd en alle goeds voor jullie beiden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Eveline en Ton,

  Van harte gefeliciteerd met jullie verdiende titel Vrijwilliger(s) van het jaar. Jou wens ik, Eveline, ondanks alle verdriet, toch fijne en betekenisvolle feestdagen samen met je dierbaren. En met de kerst een terugkeer van de bosuil 😉

  liefs,
  Ed

  Geliked door 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s