Buurserzand

Onlangs kocht ik een setje grijs verloop filters. Door  de omstandigheden heb ik ze nog niet kunnen testen, tot  vandaag.

Vanmorgen waren de omstandigheden ideaal dus rolde Ton mij door het Buurserzand.

Advertenties

17 gedachten over “Buurserzand

  1. Het grijsverloop komt niet alleen tot uitdrukking in de lucht maar onvermijdelijk ook in de kruinen van de bomen. Het filter komt misschien wat beter tot z’n recht in een weids landschap met een vlakke horizon. Bijv. een zonsondergang boven water. Gewoon blijven experimenteren met dit creatieve glaswerk. Het kan je prachtige resultaten geven.

    En natuurlijk mooi om weer even iets van je te horen en blij om te zien dat je niet bij de pakken neerzit maar je hobby blijft beoefenen. Ik hoop snel weer iets van je te zien Eveline

    Liked by 1 persoon

  2. Wat fijn om weer iets van je te horen, Eveline, en geweldig dat het weer beter gaat dan een maand geleden en dat je weer zin hebt om dingen te doen! Ik hoop heel erg van harte dat je zo mag doorgaan op de goede weg.

    En ja, zelf heb ik ook altijd wel een gegradueerd grijsfiltertje mee om te grote contrasten tussen lucht en land te overbruggen, maar ‘k gebruik het niet zoveel …

    Liked by 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s