overdenkingen van Gijs

Ik moet verdraaid in de tuin blijven. Mijn ontsnapping van eergisteren was niet slim, nu hebben ” ze ” mijn detectiebandje scherper afgesteld .

 

Ach , echt heel verkeerd is het hier nu ook weer niet maar ja….je wilt wel een wat meer van de wereld zien en het is ook leuk om de baasjes in staat van opwinding te zien zoeken terwijl ik lekker verstopt zit.

Het is een heel geluk dat ik nooit iets echt fout kan doen, ze blijven onverminderd van me houden.

18 gedachten over “overdenkingen van Gijs

  • Ja onze katten hebben een buitenren maar wij, en vooral Saartje vindt het heel fijn om bij ons te zitten als we in de tuin zijn. De oosterlingen lopen niet weg maar Gijs is een boef en gaat er vandoor als het maar even kan. Vandaar dat we de boel beveiligd hebben.

   Geliked door 1 persoon

 1. Super foto’s Eveline! Jaaaa je ziet het aan zijn mooie koppetje die is niet vlug te stoppen fantastisch ik mag dat wel. Geloof maar dat hij gisteren heeft nagenoten van jouw opwinding. Helaas Eveline van zulke kunnen wij niet winnen hij verzint vast weer iets nieuws haha nouja jouw troostprijs is een leuk blog met mooie foto’s

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een prachtige collage heb je gemaakt van Gijs, bij de eerste foto! En wat een leuke bedenkingen… 😀 Ook de andere foto’s zijn prachtig! Het is zo, je kan daar niet boos op worden, wat ze ook doen, je blijft ervan houden! 🙂
  Fijne weekendgroetjes, Heidi

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s