Barzoi (Alyssa)

 

Het zijn prachtige honden maar bezint eer ge begint.
In de rasbeschrijving op internet lees ik 

Met enig beleid is het mogelijk een redelijk opgevoede hond te krijgen, maar houd er wel rekening mee dat dit nooit een perfect luisterende hond zal worden.

 

Wij zijn gewend aan onze zeer wel opgevoede Heidewachtels Nora en Kelly zaliger dus dit was even wennen 😄 maar mensen wat is ze mooi en ongelooflijk lief.

Alyssa is nog een kleuter voor hondenbegrippen maar als ze op je schoot plaatsneemt dan heb je ook wat.

 
 

 
 


 
 

 
 

 

 


 
 

 

 

18 gedachten over “Barzoi (Alyssa)

 1. Het is je toch gelukt om dit eigenwijze hondenbeest mooi op de ‘gevoelige plaat’ te krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste foto. Ze zit zo alert met d’r oortjes op ‘stand half’. Een vroegere buurvrouw had 2 van deze boeven, maar wel lief! Prachtige shoot, knap werk Eveline!

  Liked by 1 persoon

 2. Eveline! Erg mooie foto’s! -De resultaat van technische perfectie – in timing, instelling van focus, instelling van focusdiepte zodat genoeg van de voor- en achtergrond te zien is. Maar ook van regie – keuze van de plaats, tijd van de dag en dus belichting, wie waar staat …. alles. En alles natuurlijk met hulp van Ton!

  Ik vind ze allemaal mooi, maar #4 is mijn lievlings foto. In #3 zie je timing – het ziet eruit alsof Alyssa een wilde, ungetemd paard is. 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Wat zijn dit mooie honden maar mensen vergeten vaak dat je ze hebt voor lange tijd en je ze niet bij het huisvuil aan de deur kan zetten..kijk maar eens naar het asiel..het zit er vol honden maar men na korte tijd vanaf wou.Gelukkige honden die een fijne baas hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. Oooooo mijn honden zaliger waren ook zooooooooo lief !!!
  En luisteren deden ze ook niet …
  Dus hoe mooi Alyssa ook in en op de heide zit….ik ben blij dat mn hondenleven achter de rug is

  Like

 5. Bedankt Eveline (en Ton) voor deze prachtige reportage in een mooi gekozen omgeving. Het karakter van Alyssa komt heel goed uit, gewoon speuren in de verte of er iets is om op te jagen of mee te spelen. Door de foto samen met Srirang en Ton komt ook goed uit hoe groot ze is.

  Liked by 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s