Je kijkt je ogen uit

Ruim een jaar geleden zijn we begonnen met plannen maken, de derde Foto Biënnale Haaksbergen zou nog groter moeten worden en in tegenstelling tot de vorige edities niet in het buitengebied maar in het dorpshart.
Het heeft heel wat overleg met grondeigenaren, gemeente, museum buurtspoorweg en winkeliers gekost maar al snel bleek dat het zou kunnen lukken.
De financiering van een dergelijk groot evenement is altijd een probleem maar gelukkig wisten wij Klaverbad Verzekeringen aan ons te binden.
Klaverblad verzekeringen heeft zich voor vier jaar garant gesteld zodat we over twee jaar ook weer verzekerd zijn van de middelen voor de vierde editie.
Ook veel plaatselijke ondernemers hebben ons project van harte gesteund.
Al een paar maanden geleden is de drukker begonnen met foto,s printen die zorgvuldig zijn geselecteerd en twee weken geleden is begonnen aan de opbouw onder aanvoering van Henk Jalving en Ton Lenderink respectievelijk regisseur en producer.

En nu is het dan zo ver.

Tot eind oktober kun je de foto Biënnale in het dorpshart zien. Overal in het centrum zie je prachtige projecten.

Flyers met de route beschrijven liggen bij de VVV en de plaatselijke horeca en Vergeet niet om in de Spoorstraat omhoog te kijken, daar hangen foto,s geprint op motorkappen.

6D025725-C2B0-4215-A9ED-FA25C39A713C

1BA245D0-C67B-4E80-8501-360C183609AB

 

Mocht je besluiten naar Haaksbergen af te reizen dan lopen wij de route graag met je mee.

13 gedachten over “Je kijkt je ogen uit

zeg het maar.