Boerderij met mestvaalt

Onlangs waren wij in Duitsland in een gebied waar ik een paar prachtige ( niet gerestaureerde )oude boerderijen kon fotograferen.

Deze met een mestvaalt er voor sprak mij bijzonder aan.

Om te fotograferen hè….niet om in te wonen.

Ω

image

13 gedachten over “Boerderij met mestvaalt

 1. Laatst een dagje met mijn zoons..we hadden het over fotografie en ik wilde hen duidelijk maken met welke soort ik wel wat had. Allerlei namen schoten mij te binnen, behalve deze; Urban!
  Tja nu weet ik het weer! Hé, het zonnetje laat even z’n neus zien hier!!
  Zwaaiiiiiiiiiii….

  Like

 2. Het waren arme mensen, Mus. Ze hadden alleen nog een zending grijze verf en potje bleekgroene verf. Die laatste hebben ze voor de deuren gebruikt. Daarna begonnen ze aan het pand. Allemaal grijstinten dus. Juist toen kwam er een schilder aan en riep: die verf moet je wel opmaken want hij is bijna over datum. Daarbij grijnsde hij wat in zijn vuistje. Maar de boer geloofde hem en schilderde de hele mestvaalt ook meteen grijs. De wolken waren het al van zichzelf. En toen kwam jij langs en schoot dit plaatje. Knap weergegeven die werkelijkheid.

  Like

 3. Je zou zo Anton verwachten die met zijn vier bruidjes naar buitenkomt en een stukje zeewier en geitenkaas tussen de kiezen heeft. Ik houd van dit soort plaatjes en zou er best eens een keer in willen overnachten. Zonder Anton maar die bruiden ach…het is anders zo koud…

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s