14 gedachten over “Wolf

  1. Gelukkig heb je een archief en wat voor 1. Dit is een hele mooie en ik hoop dat Roodkapje niet door het bos aan het sletten was, want dan was ze de klos..

    Ondertussen hoop ik dat het met jou, naar omstandigheden, redelijk gaat.
    Veel sterkte voor jullie bijtjes, liefs Marjolein.

    Geliked door 1 persoon

  2. Een goed gevuld archief is pure rijkdom, Eveline, zeker in tijden van ziekte en slecht weer kan het een uitkomst zijn. En eigenlijk is het ook gewoon zonde om zo’n mooie foto in je archief te laten verstoffen. Wat mij betreft mag je best eens vaker wat uit je archief tevoorschijn halen als je daar energie voor hebt. Zelf heb ik deze week wat oude video-opnamen van een spreeuwendans uit mijn archief gehaald.
    Alle goeds en een hartelijke groet uit Fryslân.

    Geliked door 1 persoon

  3. Een prachtige foto, Eveline, en wat fijn weer iets van je te horen! Ik hoop zo dat je ondanks alle ongemakken en onzekerheden die de ziekte ongetwijfeld met zich meebrengt, toch nog een beetje van het leven kunt genieten. Het zijn de kleine, alledaagse dingen die er in een mensenleven vaak nog het meeste toe doen.

    En hoe is het met de bosuil, heeft ‘ie zich nog een keer laten zien?

    Zelf ben ik dezer dagen druk met de verzorging van kater Bram. Kater Bram heeft een virale infectie en een blaasontsteking en Bram zou Bram niet zijn als hij zich niet met poot en tand tegen zijn medicatie zou verzetten. Iedere dag een nieuwe worsteling. Nu lijkt hij gelukkig weer een beetje op te krabbelen.

    Ik hoop voor jou op goede dagen, Eveline, en -wie weet- toch nog een terugkeer van de bosuil 🙂

    Hartelijke groeten uit Utrecht,
    Ed

    Geliked door 1 persoon

    • Dank voor je fijne reactie Ed. De bosuil laat zich bijna elke nacht horen maar ik heb hem niet meer gezien.
      Wij proberen zoveel mogelijk te genieten. Af en toe doen we nog een kleine reportage voor Sternet , daar genieten we van.
      En tja Bram.
      Als een kat medicijnen moet hebben is het toch lastig om met hem op een lijn te komen he. Wij zijn al blij dat het nagels knippen een beetje ingeburgerd is.
      Ik wens je veel sterkte en zorg dat je genoeg pleisters in huis hebt😁. Beterschap voor Bram.

      Geliked door 1 persoon

  4. Prachtige foto Eveline. Fijn dat je de mooie opnamen uit je archief hier met ons deelt. Ik vind je foto’s erg bijzonder! Wat indrukwekkend moet het zijn om dat ook allemaal in het echt te hebben gezien. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

    Geliked door 1 persoon

zeg het maar.