Moddergat

Op Koningsdag gingen wij traditie getrouw  met vrienden Hans en Vera een tripje maken.

Dit keer gingen we naar Moddergat. Op internet zag ik dat er een cafe is dus dat zat wel goed😜.
Hoewel het weer niet al te fraai leek bij vertrek toen we daar aankwamen was het prachtig weer.
We hadden een schitterend uitzicht.
Lola dook meteen de eerste de beste plas in😁.

 

 

 

 

Wordt vervolgt.

13 gedachten over “Moddergat

 1. Dat zijn mooie plaatjes, Eveline. Vanwege de fraaie wolkenluchten en de wandelaars op het strand heb ik een lichte voorkeur voor de eerste foto.

  Op foto twee staat de horizon net niet helemaal recht. De afwijking bedraagt om precies te zijn 0.6 graad. Daardoor loopt de Waddenzee leeg naar rechts, en da’s toch jammer 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Ach die Ed…. man, zeg nou gewoon dat het heel bijzonder is dat een gepensioneerde vrouw met een camera als ballast, toch gewoon in staat is de waddenzee te laten leeglopen. Wie doet haar dat na. 0,6 graad…. je moet er maar opkomen. Zelfs in de werken van Hercules kom je dat niet tegen.

  Geliked door 1 persoon

  • Excuus geachte Plato, dat ik Uw bijdrage even over het hoofd heb gezien en daar door puur toeval pas gisteren over struikelde.
   Voor Eveline koester ik al jaren een diepe bewondering vanwege haar prachtige foto’s en samen delen wij ook een grote liefde voor de klasse der hogere zoogdieren genaamd Felidae, zodat ik meen mij een enkele kritische opmerking zo nu en dan wel te mogen veroorloven.

   Eveline hoeft dus de Waddenzee helemaal niet te laten leeglopen om toch mijn respect en waardering te genieten. Laat U dat gezegd zijn.

   En wat betreft Hercules: daar weet U helemaal niets van, want U gaf reeds in 347 v.C de pijp aan Maarten, verwisselde het Tijdelijke voor het Eeuwige, hield het aardse bestaan voor gezien, en Hercules verscheen als Romeinse Held pas ten tonele nadat u al lang onder de groene zoden lag. Dacht ik.

   Met vriendelijke groet 😉
   Ed

   Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s