Onze dagelijkse wandeling

Op onze dagelijkse wandeling neem ik tegenwoordig geen camera meer mee.
Sinds enige tijd heb ik een magnifieke Samsung mobiel waar ik delen van reportages voor Sternet mee film. Je ziet het verschil niet met de videocamera.  Ook de foto,s zijn lang niet beroerd. Ik kan alles handmatig instellen.

12 gedachten over “Onze dagelijkse wandeling

 1. Das geen foto’s maken…das plaatjes schieten…enne….er zijn wel degelijk telelenzen en nog wel telescopen die je op de camera kunt monteren….
  Hou het gewoon bij een fototoestel. .🤗

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat kleine sensortje maakt alles vlijmscherp. Maakt daarbij niet uit of je al dan niet diafragmeert. Er zijn best situaties waarbij je prachtige foto’s kan schieten met een goede cameratelefoon maar ik bedank er feestelijk voor. Mocht het je allemaal te zwaar worden dan kan je overwegen om de overstap te maken naar een systeemcamera. Ik weet inmiddels dat de kwaliteit niet onder doet voor spiegelreflex maar wel veel handzamer

  Geliked door 1 persoon

  • ik heb net een , hoelang is het ook alweer….hmmmmmmm een maand of 8…….. geleden een nieuwe camera gekocht Henk……mijn keuze is daarbij niet gevallen op een systeem camera. Inmiddels is er wel een Nikon systeem camera op de markt maar ik ga niet opnieuw een grote investering doen. Voor video.s werkt de samsung perfect, we maken er dankbaar gebruik van. het stelt ons in staat altijd met twee camera’s te filmen.

   Geliked door 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s