Oud

Langzaam zakt het oude jaar weg in onze herinnering .
Het was voor mij persoonlijk een fantastisch jaar.
Ik heb dankzij mijn steun en toeverlaat Ton en mijn fotomaatjes Gert, Roy en Edith veel kunnen fotograferen.
Mijn gezondheid laat het niet toe dat ik zelf grote afstanden rijd dus ik ben voor een deel afhankelijk van hulp bij het reizen, bovendien vind ik het heerlijk om met  fotovrienden op pad te gaan.
Hoe het komt dat ik zelf geen lange autoritten maak kun je HIER lezen .
Dank jullie wel Gert ,Roy , Edith en Ton , op naar een nieuw geweldig fotojaar met veel gezelligheid, humor en avontuur.

Mijn bezoekers wil ik bedanken voor de fijne reacties en de belangstelling.

dsc_5706_zpspujyural

cropped-dsc9863.jpg

eef1071

28 gedachten over “Oud

  1. Ik volg je blog al een tijdje en bewonder je talent voor fotograferen. Na het lezen van deze blog en de verwijzing naar een vorige, ga ik met nog meer plezier van je mooie foto’s genieten! Dat 2017 ook zoveel mooie momenten voor je in petto heeft! 🥂proost!

    Geliked door 1 persoon

  2. Lieve Eveline, ik heb bewondering voor je spirit ! En ik geniet elke keer weer van je fotografie. Ik hoop dat we elkaar weer eens treffen. In ieder geval onder mooie en creatieve omstandigheden! Een mooi 2017 voor jullie! xx Nel

    Geliked door 1 persoon

  3. Het was het afgelopen jaar steeds weer een genoegen om hier even te kijken wat voor moois je weer voor ons klaar had gezet, Eveline. Fijn dat je mede dankzij je maatjes zo actief hebt kunnen zijn en zoveel mooie foto’s hebt kunnen maken. Dat zijn mensen om te koesteren!
    Ik wens jullie een gezellige en veilige jaarwisseling en een goed begin van 2017.

    Geliked door 1 persoon

  4. Nou ben ik geen echte fotograaf maar kan ook het veld niet meer in eindje fietsen gaat nog wel daarom geniet ik des temeer van jullie foto’s. Hoop hier nog even mee door te gaan en dank jullie voor de mooie foto’s en een goed 2017

    Like

zeg het maar.