17 gedachten over “alweer gezien!

 1. Heel mooi….. maar vraag je achteraf ook toestemming om de foto te plaatsen, elders…. Ik heb pas een probleem gehad met iemand die zichzelf terugzag op FB en meteen bezwaar maakte……. zelf onlangs nog met een hond die op FB opdook…..gr Nel

  Geliked door 1 persoon

  • Nel ik heb niks gevraagd. Normaal doe ik dat wel maar deze foto vond ik pas achteraf de moeite waard. Overigens heb ik de foto op SardiniĆ« gemaakt , ik denk niet dat ik daar problemen mee krijg. Problemen met de foto van een hond? Dat is toch wel heel uitzonderlijk. De meeste mensen vinden het prachtig dat hun hond op internet komt.

   Like

 2. Al wat in een openbaren ruimte te fotograferen is, heb ik geen moeite om dat te plaatsen op mijn blog.
  Deze twee mooie foto’s zullen geen probleem worden. Goed gelukt Eveline. šŸ‘Œ.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooie foto’s en die blik Eveline maakte het zeker de moeite waard.Ik vraag het meestal en als ik foto’s gemaakt heb vraag ik meestal ook of ze hem graag zelf hebben en stuur hem door . Af en toe neem ik er ook wel een paar van op een afstand en dan weten ze niet dat ze gefotografeerd zijn.

  Like

 4. Dat is precies wat ik heel moeilijk vind aan straatfotografie… wanneer maak je inbreuk op iemands privacy…. ? Daarom fotografeer ik eigenlijk liever de natuur en/of gebouwen… Maar ik vind het wel mooie foto’s Eveline!

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s