12 gedachten over “Pierrot

 1. Portret is helemaal mijn ding. Het invallende licht en achtergrond maken het een mooi plekje om te shooten. Je zou hier kunnen vragen of de kleine pierrot het gezicht iets meer naar het licht kan draaien om de ogen wat meer ”sprekend” te krijgen. Een minimale invulflits kan misschien ook maar de kans op lelijke slagschaduwen neemt dan ook flink toe. De ruimte boven het topje van de muts kan ook met de helft minder en breng het formaat van de foto weer in de gebruikelijke verhouding van 2×3 hoewel dat niet altijd noodzakelijk is. Wat ik vooral hoop is dat ik dit soort foto’s vaker van je te zien krijg. Waar je ook een compliment voor krijgt is je veelzijdigheid. Je fotografische horizon is breder dan wat ik gemiddeld hier tegenkom

  Geliked door 1 persoon

  • Henk bedankt voor je commentaar.
   Deze foto is een bijproduct van mijn bijdrage afgelopen zomer aan de buiten expositie. Het is denk ik niet wat de gemiddelde kijker een mooi portret zou noemen maar mij boeit juist de uitdrukking op het gezicht van pierrot .
   De verhoudingen heb ik zo gemaakt omdat het ook wat ongebruikelijk is.
   In februari begin ik met een mentoraat bij Peter van Tuyl. Daar verheug ik me enorm op. Ik ben nog zoekende naar mijn uitdaging voor dat mentoraat .
   Helaas loop ik nogal tegen lichamelijke beperkingen op maar ik zou veel meer willen. De portretten die jij bij evenementen maakt boeien mij enorm als onderwerp maar jammer genoeg gaan evenementen gepaard met drukte en voor vervoer wat verder van huis ben ik afhankelijk en dat maakt me afhankelijk šŸ˜”.
   Toch denk ik dat ik het in deze richting ga zoeken.
   Ik zal dus op zoek moeten naar modellen . Ook een uitdagingšŸ˜„.

   Geliked door 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s