17 gedachten over “zanglijster in bad

  • Jan K deze foto heb ik gemaakt in de Han Bouwmeester fotohut op de Lemelerberg. Wij hebben wel regelmatig een lijster in de tuin die hoop ik ook nog eens te fotograferen . Ton is een groot fotobad op pootjes aan het maken zodat ik de vogels vanachter mijn camouflagenet kan fotograferen. Als het klaar is zal ik het laten zien. Maar in de tuin blijven de soorten beperkt dus binnenkort ga ik weer naar een fotohut in de buurt.

   Like

  • Vergeet dat maar Klaproos. Het is wachten…wachten…telkens je instelling controleren…en weer wachten en hopen dat je op het moment supreme raak schiet en je instellingen goed staan want doorgans veranderen de omstandig razendsnel. Dan kom je thuis met 400 foto,s waarvan er 350 weg kunnen. Nee simpel zou ik het niet willen noemen. O en dan vergeet ik nog even dat je ook net een boterham kunt pakken als er een vogel voor de hut verschijnt.

   Like

 1. 🙂 tja mussie, dán klinkt het weer ineens erg moeilijk, maar zo een mooie plaat schieten klinkt toch wel veel simpeldersterrre dan op pad zijnde met twee borders:-) denk j e ook niet:-)

  dank voor je antwoord,
  xxx

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s