Truus, Herman en Hugo.

Is het geen prachtig stel!

Ze zijn geen familie van elkaar en als je goed kijkt zie je dan ook grote verschillen.

In eerste instantie viel het nog niet mee om ze aan het spelen te krijgen want zoals het teckels betaamd trekken ze hun eigen plan maar na enig aandringen lukte het toch  en kon ik een leuke serie serie maken.

image

image

image

image image
image
image

15 gedachten over “Truus, Herman en Hugo.

 1. Natuurlijk zijn de foto’s mooi om te zien. Maar dat zegt iedereen bij elke foto. Dus ik heb maar eens naar die snuitjes gekeken.
  Ze staan wat mistroostig. Zo van: we zitten hier nou wel maar je moet echt niet denken dat we dat voor ons eigen plezier doen. We willen
  best wel even spelen maar wat staat daar tegenover? Nou? En dan ook nog mijn kop in het water steken? Verdorie daar gaat mijn permanentje. Mens houd nou eens op met dat geklik, anders zal ik me eens even vlak bij jouw pantalon uitschudden.

  Like

  • Zoals altijd weet jij de vinger weer precies op de pijnlijke plek te deponeren Plato. Met je opmerking ” Mens houd nou eens op met dat geklik, anders zal ik me eens even vlak bij jouw pantalon uitschudden ” sla je de spijker op zijn kop. Uitschudden boven mijn spijkerbroek….dat is precies wat al die honden gedaan hebben. Dat komt…ze vinden mij lief 😄😄😄😄😜

   Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s