Een dag in de Han Bouwmeester-hut in het Haaksbergerveen

Zondag heb ik een dag doorgebracht met twee foto maatjes in de Han Bouwmeester- hut in het Haaksbergerveen.

Wat betreft de soorten die we konden fotograferen was het een beetje teleurstellende dag maar op het eind van de dag zagen we twee zwarte spechten! Daarvan heb ik twee redelijke foto,s kunnen , ze zaten erg ver weg.

Verder zagen we een glanskopmees, koolmezen, twee grote bonte spechten, een kuifmees die niet even onze kant op wilde kijken en boomklevers.

16 gedachten over “Een dag in de Han Bouwmeester-hut in het Haaksbergerveen

 1. Prachtige serie, Eveline, vooral de spechten en de boomklever staan er verschillende keren mooi op.
  Ik vrees, dat ik wel nooit een echte vogelaar zal worden, want om zo lang in een hut te zitten, daar heb ik meestal het geduld niet voor. Als ik op pad ben, blijft de bewegingsdrang blijft het nog altijd winnen van de rust.

  Like

 2. Mijn zoon zit ook geregeld in zo’n vogelkijkhut. Hij reist er zelfs voor naar Spanje waar hij gieren “verschalkt”. Moet wel je hobby zijn. En je houdt er prachtige foto’s aan over.

  Like

 3. Blogje gemist. Mooie collage van deze vogels, zelf verkeer ik in de omstandigheid dat ik ze iedere dag hier op de plaats zie om dat ik voer. Maar de zwartespecht heb ik maar eenmaal gezien. Ik denk dat ik eens een boomstammetje maak, dat is mooier als een voedertafel om te fotograferen.

  Geliked door 1 persoon

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s