13 gedachten over “Een slakje met permanent

 1. Prachtig met zo’n weinig scherpte diepte, het slakje heeft permanent in gedaan om dat het vandaag 10 jaar geleden is van je eerste blog, Gefeliciteerd.
  (Al zegt de kalender links iets anders) šŸ™‚

  Like

  • Dat heb je goed gezien Leo. Inderdaad ik ben begonnen met bloggen op 1 mei maar de eerste blogjes zijn ooit , weet niet meer waarom , verwijderd dus houd ik het de officiĆ«le datum maar op het eerste blog dat er nog staat. Op Facebook zijn we herinneringen aan het ophalen met vrienden , velen al vanaf het eerste uur. Dat is echt een feestje. Dank je wel voor je felicitatie.

   Like

 2. De eerste vind ik de beste maar ook hier is het scherptebereik behoorlijk minimaal. Echt mooi voorbeeld zou bijvoorbeeld zijn als je bij dit soort scherptediepte enkel focust op het oog/puntje van de spriet maar ik weet uit ondervinding dat dit ontzettend lastig is šŸ™‚

  Like

 3. Ik zie dat je blog een nieuwe layout heeft gekregen, ziet er heel professioneel uit.
  Prachtige serie van het slakje. Dank voor je berichtje bij mij, tja die stomme code ben ik ook niet blij mee, maar als ik hem eraf haal, heb ik binnen een dag meer dan 30 spam berichten. Omdat sommige reacties ook in se spam box komen moet ik die dus dagelijks helemaal nakijken. Door deze code ben ik daarvan verlost, maar zadel ik mijn bezoekers met die onleesbare tekens op. Sorry, Punt had ik al ingelicht maar ze doen er niets aan dan zeggen: zet de woordverificatie maar aan.
  Ik overweeg een overstap naar blogger, maar ja…een archief vanaf 2006…..dat is de voornaamste reden dat ik nog blijf, dat wil ik niet kwijt.
  Sorry voor het lange verhaal, wou het ff uitleggen waarom ik die vervelende code nu heb.
  groetjes Ghita

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s