Fotogroep Haaksbergen organiseert de bondsfotowedstrijd

Ter ere van het 40 jarig bestaan van de fotogroep Haaksbergen mocht de FGH de jaarlijkse bondsfotowedstrijd organiseren.
In theater ” de kappen ” stonden lange tafels opgesteld waarop de ruim 1800 te beoordelen foto,s om beurten werden tentoongesteld .
De inzendingen kwamen uit het hele land .
Op 29 maart volgt de uitslag waarna de leden van de FGH zich gaan opmaken voor de volgende evenementen.
Diverse binnenexposities en op 24 mei de opening van een grote buiten expositie in het park Scholtenhagen en het Lankheet.

9 gedachten over “Fotogroep Haaksbergen organiseert de bondsfotowedstrijd

  • Ik heb geen foto ingestuurd Edward. Een aantal andere leden van de fotogroep wel.
   Ik heb het niet zo op fotowedstrijden. Het gedoe rond de foto van de maand binnen onze eigen groep is mij eigenlijk wel genoeg šŸ˜„
   Het heeft zoveel te maken met de persoonlijk voorkeur van een Jurylid. Technische aspecten tellen al lang niet meer mee dus daarop kun je eigenlijk al niet meer beoordeeld worden . Bovendien…ach…mij gaat het om het plezier van het fotograferen en om mijzelf te ontwikkelen.

   Like

 1. Plezier is het allerbelangrijkste Eveline en daar ontbreekt het je niet aan
  en al dat gedoe rond wedstrijden die zoals je zegt vaak op voorkeuren van mensen gericht., hoeven niet vind ik Fijn dat ik hier van je foto’s mag genieten.

  Like

 2. Mijn huidige fotoclub is niet bij de bond aangesloten, het had geen meerwaarden meer voor de leden. Het is juist wat je zegt in het antwoord aan Ed, persoonlijke voorkeuren en te weinig techniek. Ik fotografeer ook voor mijn plezier maar ik verlies de techniek niet uit het oog. Van de maandelijkse fotobesprekingen leer je wel hoe een ander kijkt of werkt. Vroeger was ik wel prestatie gericht, maar naar gelang de jaren word dat minder. Ik hoop dat het toch een mooie expositie bij jullie gaat worden.

  Like

  • Ik begrijp wat je bedoelt Jan. Maar ongeacht het aantal foto.s dat beoordeeld moet worden blijft er altijd de kwestie van ” smaak “. Niet voor niets blijven de juryleden tot het laatst geheim. Anders gaan de deelnemers inspelen op de voorkeur van een jurylid.

   Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s