Over mijn blog.


Al bijna tien jaar onderhoud ik dit blog : https://artmus.wordpress.com/

Het komende  voorjaar hoop ik dat te vieren  samen met mijn camera.s en mijn penselen.
Ik blog omdat ik mezelf op die manier een doel geef. Ziek of niet ziek….ik moet er op uit want het dagelijkse blogje moet er komen , zo blijf ik lekker bezig.
Het is een flinke stok achter de deur en bovendien brengt het mij in contact met mensen en op plaatsen waar ik anders wellicht niet zou komen.

Zo af en toe denk ik …… vandaag maar even niet ….maar dat komt niet vaak voor.

Mijn teller laat zien dat ik gemiddeld 100 bezoekers per dag  heb en daar zijn hele trouwe bij , die verwachten iets….dus MOET  ik iets.😄

Ooit had ik zo.n 350 bezoekers per dag maar sinds Facebook is daar verandering in gekomen . Ik heb geen  idee hoeveel mensen er nu kijken want Facebook laat geen bezoekers aantallen zien.

Vandaag ga ik dus ook weer op pad…..gewoon omdat ik het leuk vind en omdat het  mag.
image

13 gedachten over “Over mijn blog.

  1. Heel herkenbaar, Eveline. Ik ben nu ruim 8 jaar met dezelfde intentie aan het bloggen, en dat verveelt me nog steeds niet. Ook voor mij geldt dat het bloggen me in beweging houdt en dat ik er een aantal heel aardige contacten aan heb overgehouden.
    Ik mag vandaag geheel vrijwillig huis blijven, omdat de jongste kleinzoon vanmiddag op bezoek komt, en daar offer ik met alle liefde een fotokuiertje voor op. 🙂
    Tot slot: je schotelt ons weer een mooie foto voor. Al die mooie foto’s van medebloggers is een mooie bijkomstigheid van het bloggen.
    Maak er een mooi weekend van!

    Like

  2. Knap van je musje.Ben ook heel die tijd bezig geweest maar dan op het seniorennet en nadien overgestapt op wordpress omdat ik hier meer gelijkgestelde zielen vond.Vind het nog altijd fijn..en ben wat blij je te mogen volgen.

    Like

  3. Ook hier alweer een hele tijd bezig, via MSN naar weblog en via nog het een en ander naar wordpress.
    Gelukkig is het geen heilig moeten…..dus bij tijd en wijle ….even een rem op het bloggen, wat ook weer even lekker kan zijn.

    Like

  4. 10 jaar en nog steeds fanatiek bloggen, knap hoor, ik laat het door tijdgebrek wel eens sloffen
    heb foto’s en onderwerpen genoeg, maar gewoon de tijd niet om ze uit te zoeken en te posten.
    al hellemaal niet dagelijks, ben al blij als 1 keer in de week lukt 🙂

    leuke en kleurige foto van fiets en schildering op de muur.

    Fijne dag, groeten,

    Bram

    Like

  5. Tien jaar, dat is lang. Heb jij de oude blogs nog, of is er nog veel verloren gegaan bij de weblog migratie.
    Oh, wat was ik nerveus toen Punt.nl ook ging migreren, maar gelukkig ging dit wel goed, ik zit trouwens in mijn 7e blog jaar, en ik krijg sinds dit voorjaar ook minder bezoekers, of het door Facebook komt,denk het niet, ik denk dat Google daar de schuldige van is…..door foto’s al groot op hun site te laten zien zodat je niet meer hoeft door te linken naar de site (onze sites…)
    groetjes Ghita

    Like

zeg het maar.