20 gedachten over “Het begint een beetje te wennen.

 1. Hoi Artmus. Nee, hoor, het is niet jouw schuld van die Plato-stilte. We kwamen uit Praag, hebben daar lange wandelingen moeten maken, want groepsreis, en daarna waren mijn botten van streek. Ik liep als een negentigjarige door het huis. Nu gaat het weer, maar ja, naar Nederland reizen, verslag van een lezing maken, vergadering voorbereiden en dan wacht thuis de relatieve puinhoop in de vorm van tuin en ongewassen ramen etc. Kortom… het is druk en daarom. Morgenmiddag ga ik proberen iets te schrijven. Inspiratie zal ik een beetje bij de supermarkt in moeten slaan.
  Kortom, ik leef, heb het zelfs een beetje druk enne… nu weet ik niet meer 🙂

  Dag Mus, ik heb je fotosite vandaag aan een Belgische fotograaf laten zien en hij was zwaar onder de indruk van je macrotechnische kwaliteiten.

  Like

  • De aanleiding tot de stille stilte is dus wel heel ruk maar het pakte een tikkie pijnlijk uit.
   Negentig jaar…..en dat hebben we niet eens gevierd. Ja Plaat, hoe dan ook…het moet gevierd worden. Maar ik ben blij van je te horen want de stiltes meten niet TE lang duren he.
   Dank voor het compliment. Ik vind mijn macro,s nou niet echt dat je zegt…..tjonge jonge. Maar vooruit .
   Slaap lekker.

   Like

 2. Wat is ie mooiiiiiii. Zijn ogen, de prachtige gloed van zijn vacht, steenrode neusje en witte snoetje. O help, ik smelt, smelt, s… m…e… l… t….. 🙂
  En zo leuk, de vleermuisoren die op deze leeftijd nog niet in verhouding zijn.

  Like

  • We hebben vannacht geslapen als een roos. Om 7 uur vond Gijs het welletjes, toen vond hij dat er eel een ontbijtje in kon. Met Kees en Gijs gaat het inmiddels prima maar Saar vind het nog niks. Ze blaast en slaat met haar poot als ze de kans krijgt. Gijs is voor de Duvel niet bang dus daar heeft ze pech mee. Whahahahahaha

   Like

   • Begin wel een beetje medelijden met Saartje te krijgen en al helemaal als ik lees dat ook Gijs al 1.9 kg weegt, evenals Norbert, Negus en het broertje Nicolaï zijn iets kleiner. Het zal een behoorlijk flink katertje worden en dat begrijpt Saar natuurlijk als geen ander en ziet die speelse buien van hem wel aankomen…….

    Like

    • Truska vandaag gaat het al weer veel beter met de katjes. Kees heeft Gijs en helemaal geaccepteerd en Saar blaast uit plichtsgevoel. Verspilde moeite wat Gijs word er niet warm of koud van. Whahahahahaha.

     Like

 3. Vreemd maar bij het zien van die foto’s schoot het gezegde van mijn moeder mij in het hoofd (verder was ze heel vredelievend hoor): kleine potjes hebben grote oren. Hoe kom ik daar nu weer op?
  Enfin… mauw!!

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s