26 gedachten over “er even tussenuit….

  • Ha die Klapperewietsch. Nou het zal je misschien verbazen maar ik heb niet eens zo veel foto`s gemaakt. Dat komt zo…… Ik was zo druk met genieten. En bovendien moest ik een boek lezen, meneer Mus in de gaten houden, een overtocht maken, heerlijk eten en van dat soort dingen….. whahahahahahahahaha Maar, er komen vast nog een paar foto`s Heb geduld mijn kind en kijk even op je wordfeud want ik haai je uitgenodigd.

   Like

 1. Oh wat leuk Mus,
  in die omgeving zijn wij ook geweest. Wij hebben jaren geleden een driedaagste wandeltocht gemaakt tussen Callender en Killin. Zo mooi daar. Ik weet het niet zeker of we ook bij loch Earn zijn geweest.
  Maar ehh, toen ik op het kaartje klikte , kreeg ik dat pijltje met de A dus midden in het meer…..hebben jullie daar je vakantie doorgebracht (op een bootje, :-))

  Like

 2. Even nagekeken in mijn plakboek (2000..oh 12 jaar geleden alweer), wij zijn bij loch Voil geweest, bij het piepkleine plaatsje Balquhidder ( waar het graf van Rob Roy is)….dus iets meer ten westen van waar jullie waren.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Dat is een pracht bestemming. Ach, schotland, daar wil ik beslist nog eens naar toe. En naar Ierland. Want daar zat Toonder en gebruikte de natuur voor zijn verhalen.
  Wat zullen jullie genoten hebben. Een weldadig begin van een jonge pensionering.

  Like

zeg het maar.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s